Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krejčíková, Banášová a další: Žádosti o ruku v přímém přenosu! Není to ale nátlak?

/
  • Přehled známých osobností, které byly požádány o ruku před zraky lidí.
    1. března 2017 ● 10:43

    Každá žena prožívá krásný pocit, když ji její partner požádá o ruku. Tedy alespoň v tom případě, pokud už je na to připravena i ona a cítí to stejně. Vždy to byla hlavně intimní záležitost, která se odehrávala v soukromí, poslední dobou se však stále více rozrůstá trend žádostí o ruku před zraky dalších lidí. Pokud jsou ženy požádány například v divadle nebo v přímém televizním přenosu, tak patrně není jednoduché říct NE. Možná na to někteří muži i sází. Které známé osobnosti už byly takto požádány?

     

  • 1.

    Aneta Krejčíková

    Anetu Krejčíkovou (25) požádal její partner Ondřej v divadle. Když skončilo představení, vyskočil na pódium a před zraky všech diváků romanticky poklekl a požádal ji o ruku. Šťastná Aneta řekla ANO.

    Aneta Krejčíková
    Autor: Dana Kolářová

  • 2.

    Adela Banášová

    Adela Banášová (36) letos oslavila se svým milencem Viktorem Vinczem (26) prvního Valentýna a na tento den jen tak nezapomene. Viktor ji totiž během živého vysílání Telerána požádal o ruku. Adela, která byla celá dojatá, řekla ANO. V tomto případě se však spekulovalo o tom, že Viktor měl strach z odmítnutí, a proto to udělal takto veřejně.

    Adela Banášová se dočkala žádosti o ruku v přímém přenosu.
    Autor: Reprofoto Markíza

  • 3.

    Michaela Tomešová (Doubravová)

    Michaela Tomešová (Doubravová) (25) byla o ruku požádána na jevišti. V závěru muzikálu, který tehdy odehrála, k ní přišel Roman Tomeš (29), klekl si na koleno a zeptal se, zda si ho vezme. Míša také souhlasila. Zanedlouho byla svatba a nyní už spolu mají první miminko.

    Roman Tomeš požádal svou lásku Míšu Doubravovou o ruku přímo na jevišti.
    Autor: Divadlo Kalich

  • 4.

    Zorka Hejdová

    Zorku Hejdovou (26) požádal Míra o ruku v přímém přenosu televizního vysílání. Míra byl ve studiu schovaný ve velké fialové krabici. Zorka byla později vyzvána, aby krabici otevřela. Míra pak vylezl, dal jí pugét růží a nakonec vytáhl i prstýnek. Zorka, která byla štěstím bez sebe, řekla ANO a mladý pár se stihl už vzít.

    Zorka byla štěstím bez sebe.
    Autor: Zdroj: TV Nova

  • 5.

    Michaela Nosková

    Milostného vyznání se dočkala i Michaela Nosková (34). Ondřej Bábor ji v divadle při děkovačce požádal o ruku. Zaskočená Míša mu odpověděla: „Tak teda jo“. Později to uvedla na pravou míru. „Řekla jsem sice na jevišti ano, ale další řešení celé věci probereme osobně a v soukromí, ale vzhledem k našemu rozchodu je cesta k svatbě velmi nereálná,“ vysvětlila tehdy. 

    Michaela Nosková a Ondřej Bábor
    Autor: Herminapress.cz

     

    Co si myslíte o žádosti o ruku v přímém přenosu!
    Celkem 5039 hlasujících


Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

zednik: Jsme už ale o level výš. Rozvody plné vydírání v přímém přeenosu - to teď frčí !!!

(01. 03. 2017 17:25)

dandova: Trapný.

(01. 03. 2017 16:19)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy