Vdova po Stanislavu Grossovi se věnuje hlavně péči o své dvě dcery Denisu a Natálii a také svému byznysu – prodeji kosmetiky Amway. Když ale ještě žil její muž, starala se hlavně o něj.

Stanislav Gross byl velmi úspěšným politikem, kterému však podrazily nohy aféry s miliony, které mu přistály na účet a nikdo nebyl schopen vysvětlit a prokázat, odkud se vzaly. Šárka Grossová na toto období nerada vzpomíná a v rozhovoru pro časopis Týden odpovídala dost vyhýbavě.

„Kolik přistálo a nepřistálo na účet, tady říkat nebudu. Vím, že je to hodně novinářsky nadnesené. V tom příběhu je hodně polopravd. Ovšem ze strany novinářů, nikoli z naší. Nebudu to víc komentovat. Nevím to všechno naprosto přesně, takže se nechci zamotat do nějakých dalších nejasností,“ uvedla Grossová s tím, že má po smrti manžela uzavřené účty a musí počkat, až se vyřídí dědické řízení.

Záhadné miliony z akcií

Stanislav Gross byl nařčen z podivných obchodů s akciemi, na které si půjčil 30 milionů korun. Na tom by možná nebylo nic moc zvláštního. Peníze se mu však podařilo téměř přes noc zázračně mnohonásobně zhodnotit. Gross tak vydělal desítky milionů. Kvůli tomu pochopitelně vznikla podezření, že ve skutečnosti veškeré transakce bývalého politika byly pouze krycí manévr, kterým chtěl Gross vyprat špinavé peníze, které získal, když ještě působil v politice. Tuto kauzu řešili jak poslanci, tak policie.

Jak Šárka Grossová zatáhla do byznysu i jednu z dcer? Čtěte ZDE!

Fotogalerie
32 fotografií