Další rána pro Paroubka! Expremiér údajně už téměř dva týdny neviděl svou malou dceru. Petra (43) s Margaritou (7) podle informací Blesku tajně opustila společnou domácnost v pondělí 13. února a skrývá se v pronajatém bytě v Praze. Táta se s dcerou měl vidět včera, což mu měl dokonce posvětit soud, k setkání ale nakonec nedošlo!

„To je předběžné opatření, podle kterého ji mám vídat každý lichý víkend od pátku do neděle. Doufám, že nedojde k tomu, že bude příští víkend »nemocná«. To bych považoval ze strany matky za obstrukci,“ řekl Paroubek v exkluzivním rozhovoru pro Nedělní Blesk.

Předběžné opatření si prý pořídil kvůli chování manželky Petry. „To je tak, když matka není ochotná vydávat otci dítě, protože já už jsem svoji dceru 13 dní neviděl,“ uvedl dále.

Margarita je vymodlená dcera manželů Paroubkových, kteří se brali v roce 2007. Narodila se v listopadu 2009, dva roky poté, co Petra prodělala složitý potrat. Pojmenovaná je podle Petřiny nejlepší kamarádky z Řecka. »Margo«, jak jí doma říkají, chodí do soukromé anglické školy a baví ji sport, zejména plavání.

Paroubek
Autor: Blesk

VŠE O KRACHU MANŽELSTVÍ PAROUBKOVÝCH ZDE>

Fotogalerie
56 fotografií