Před časem totiž Agáta Prachařová musela odrážet informace, že měla být svému muži nevěrná. Agáta vše popřela a překvapivě oznámila, že je se svým manželem Jakubem těhotná. Strhla se mediální přestřelka mezi Agátou, Jakubem a údajným milencem Derekem, po níž Agáta i její maminka Veronika Žilková prosily o klid pro těhotnou. A utichla i modelčina aktivita na sociálních sítích.

#parta#roxy #love#loveforever #

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova),Úno 23, 2017 v 4:23 PST

Teď, jak se zdá, veškeré rozpory mezi dvojicí Agáta a Jakub, o kterých se mluvilo, jsou už minulostí. Prachařová totiž zveřejnila fotografii z klubu Roxy, který navštívila právě se svým manželem a dalšími kamarády. Otázkou ale je, jestli je takové prostředí s hlasitou hudbou pro těhotnou ženu to pravé ořechové. Ještě před časem totiž Agáta volala po klidu hlavně kvůli těhotenství.

Ale jak sama Prachařová už při jiném stavu s prvním synem Kryšpínem řekla, to, že je těhotná, neznamená, že je nemocná. A tak zkrátka vyhledává akce, na kterých je jí samotné dobře. Navíc je vidět, že manželství tohoto páru je pevné jako skála. Kohokoliv jiného by totiž nepříjemná situace, kterou si museli oba projít, mohla rozeštvat.

Fotogalerie
46 fotografií