Oliver Dlouhý se narodil v roce 1988. Od svých bratrů Michala a Vladimíra je tedy o mnoho let mladší. Díky svým nápadům a pevné vůli je nyní jedním z nejúspěšnějších mužů, kteří dokázali uspět v internetovém byznysu.

A herec Michal Dlouhý s mladším Oliverem radost z úspěchu sdílí, i když zpočátku tomu moc nevěřil. "Míša se mi zpočátku smál. Když teď vydělávám víc než on, tak už se mi nesměje. Ne, tak to není, dělám si legraci, vím, že mi fandí," řekl se smíchem Dlouhý na adresu svého staršího bratra s tím, že starší Vladimír už jeho úspěch nestihl zažít. Zemřel totiž v roce 2010 a firma byla založena až o dva roky později.

Vztahy tří bratrů, i když byl jeden z nich o moc mladší, byl ale vždy velmi dobrý. "Máme stejného tátu a jinou maminku. Měli jsme se rádi. Potkávali jsme se všichni tři, teď se už vídám, bohužel, jen s Míšou. Naše rodina jezdí každý rok na týden stanovat. Tam vždycky probíráme život a je to fajn," vysvětlil Dlouhý.

Pro Magazín MF Dnes se také svěřil s tím, co mu v začátcích pomáhalo téměř nonstop pracovat a rozjíždět firmu. A nic k chlubení to nebylo. "Jel jsem nějaký čas na látkách, které nejsou zdraví prospěšné. Pomáhalo mi to pracovat. Ještě před dvěma roky, v roce 2015, jsem spal dvě hodiny denně," svěřil se s temnou minulostí Oliver s tím, že naštěstí prozřel a dokázal se těchto podpůrných látek zbavit.

Fotogalerie
17 fotografií