Diváci Hanušovou znali zejména jako Jaruš z pořadu Možná přijde i kouzelník či Jarušku z komedie Slunce, seno, erotika. Herečka ovšem na sklonku života nedbala na dietu a přišla postupně kvůli cukrovce o obě nohy. Žila se synem Jaroslavem (34) v bytě na pražském Žižkově.

Video
Video se připravuje ...

Smrt Jaruš Hanušové (+66) ze Slunce, seno: Před smrtí přišla o obě nohy a učila se znovu chodit! Hana Höschlová, Jan Jedlička



Po jejím skonu prohlásila Obermaierová, že se dětem Hanušové po smrti mámy vlastně ulevilo. Zmínila i náklonnost herečky k alkoholu. „Sama nejsem abstinent, ale neumím si představit, že bych byla závislá,“ řekla Obermaierová. Krom toho zpochybnila herecké umění Jaroslavy. „Hlavní problém byl v tom, že nebyla žádná herečka.“

 

Video
Video se připravuje ...

Obermaierová o Jaruš Hanušové (+66): Zničil ji rozvod a alkohol! David Turek, Jan Brunclík



Syn zesnulé se cítil jejími výroky poškozený a rozhodl se bránit čest matky u soudu. Všude rozhlásil, že podává trestní oznámení na Obermaierovou kvůli poškození dobrého jména. Dodnes ale nedošlo k žádnému posunu. "Vyšumělo to, mám pocit, že jsem v tom byla nevinně. Od té doby se nic neděje, ani jsem se o to nezajímala a nezajímám, mám spoustu jiné práce," řekla Blesku Obermaierová, že snad už se ani nic dít nebude.

Majitel domu, kde Hanušová až do své smrti se synem žila, zveřejnil, že byt byl vypálený a vybydlený. Sousedé se připojili s tím, že museli na hlučnou partaj volat policii.

Fotogalerie
28 fotografií