„Do projektu jsem byla oslovená, protože po čtvrt století v modelingu už mám nějaký přehled a vím, jaká je světová představa, jak by modelka a misska měla vypadat,“ řekla Blesku Krainová.

Zatímco se během celého dne naplno věnovala zájemkyním o korunku krásy, bývalé vítězky nebraly své role porotkyň příliš vážně. Dlouhou chvíli si krátily s mobilem v ruce.

Nejen, že si neustále psaly textové zprávy, ale notnou chvíli se také dobře bavily pořizováním selfíček. O tom, komu dají svůj hlas, buď měly Švantnerová s Fajskovou jasno hned od začátku, anebo vybíraly systémem ´sazka-sportka´...

Nové logo

Vedení soutěže krásy se kvůli opakovaným útokům týkajícím se ochranné známky a loga soutěže rozhodlo změnit jeho stávající podobu. „Soutěž není o tom logu. Abychom tyto tlaky oddělili

Tereza nemohla svému úspěchu uvěřit.
Autor: EPA
od nového ročníku, tak jsme se rozhodli přistoupit k tomuto kroku a nově má soutěž krásy Hledá se Česká Miss novou podobu a s tímto logem se půjde do finále,“ vysvětlil šéf soutěže krásy a partner Evy Čerešňákové (30) Martin Ditmar (44). 

Fotogalerie
78 fotografií