Doma se sotva potkají. „Když je na jižní polokouli, je to samozřejmě složité v tom, že jednak je mezi námi tisíce kilometrů a časový posun. V podstatě se celé dny míjíme. Vidíme se vždycky chvíli, než já jdu spát nebo než jde Kája spát,“ přiznal Michal Hrdlička na iDnes.cz s tím, že nebýt sociálních sítí a mobilních telefonů, jejich vztah by nejspíš ztroskotal.

Díky tenisu, ve kterém se Karolíně Plíškové v poslední době velmi daří, cestuje po celém světě. Když už přiletí, většinu času tráví v posilovně. „Kondiční tréninky mohu absolvovat s ní. Pro ni je to také příjemnější, protože ve dvou se to lépe táhne. To je trochu nevýhoda individuálního sportu, že je člověk mnohdy na všechno sám. Takže když si s ní jdu zaběhat nebo zacvičit do fitka, tak je ráda, jen to uvítá a máme zase další společnou aktivitu,“ vysvětlil moderátor.

S Karolínou a její sestrou Kristýnou a jejím přítelem si občas zahrají i tenisovou čtyřhru a to pak padají ostrá slova. „Byl to vyrovnaný napínavý boj, lehce to zavánělo vzájemnými hádkami, ale naštěstí jsme všichni v pohodě,“ dodal s tím, že k tenisu se snaží vést už i svou dvouletou dceru Lindu, kterou má s moderátorkou Lucií Borhyovou.

Fotogalerie
50 fotografií