Julien Skořepovou navštěvoval v posledním roce v nemocnici a říká, že de facto byli v denodenním kontaktu už dlouho předtím. Byl to také on, kdo zařizoval pohřeb a všechny náležitosti po hereččině smrti. Slavnou tetu po všech obřadech, jež vyvrcholily včerejší beneficí v Náchodě, teď pohřbí v rodinném hrobě. „Urnu uložíme v Náchodě, ale jen v úzkém rodinném kruhu, nebudeme oznamovat termín, kdy to bude,“ prozradil Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Synovec Skořepové o dědictví a rodinných vztazích Karel Kopáč

Náchodská benefice byla také jednou z mála příležitostí, kdy se sešla Skořepové rodina ve větším počtu. „Viděli jsme se, ale nebyl žádný důvod, abychom se nějak scházeli,“ krčil rameny Julien, který čelil také otázkám na dědictví. O něm však mluvit nechtěl „Nebudu to komentovat. Co bude s tetinou milovanou chalupou v Jablonci zatím nevíme,“ dodává.

Představení, které mělo uctit známou herečku, jež zesnula krátce před Vánocemi, si nenechala ujít ani řada jejích slavných přátel. Kromě moderátora večera Aleše Cibulky (39) vystoupila i zpěvačka Eva Pilarová (77) či Vlastimil Harapes (70). „Byla to ta cirkusová kobyla, která potřebovala diváky. Proto jsme vymysleli ty Skořepinky, když už nemohla hrát divadlo, setkání v kavárnách pro pár desítek lidí, kde vyprávěla svoje historky,“ zavzpomínal na Skořepovou Cibulka.

Video
Video se připravuje ...

Eva Pilarová o Lubě Skořepové: Co jí řekla o nastávajícím? Karel Kopáč

Fotogalerie
52 fotografií