Gemrotová si sype popel na hlavu. „Tisíckrát jsem tudy jela a tisíckrát upozornila spoustu řidičů, že nejsme na hlavní, ať si zpomalí, že je to velmi nepřehledná ulice... i já si zpomalila, koukla jsem se, že nic nejede a najednou už byla v autě... nikdy se mi to nestalo, dávala jsem pozor a vůbec nechápu, kde se tam to auto vzalo,“ zpytuje svědomí.

„Nikdy jsem pro tohle neměla pochopení, že je to zkrátka nepozornost a to sice ano, ale já jsem o mé nepozornosti vůbec nevěděla, přísahala bych, že tam auto nebylo...,“ lituje zpěvačka, která uplynulé tři roky zářila i v další velkoprodukci Fantom Opery.


Naštěstí se při nehodě nikomu nic nestalo. „Děkuji všem strážným andělům, že se pánovi v druhém autě nic nestalo! On byl tak zlatý, že mě ještě uklidňoval, že se nic neděje, že je hlavní, že jsme v pořádku a že stejně chtěl nové auto,“ dodává Gemrotová, která i přes šok ten den vystoupila a v GoJa Music Hall svůj part Sáry v Plesu upírů odzpívala. „I když jsem myslela, že nevydám hlásku, snažila jsem se zpívat na plný kule!“

Fotogalerie: Česko-Slovenský ples plný hvězd
119 fotografií

Fotogalerie
17 fotografií