Až do poslední chvíle si Dagmar Pecková myslela, že do Show Jana Krause skutečně jde.

„O tom, že bylo mé pozvání do Show Jana Krause zrušeno, jsem se dozvěděla jenom několik hodin před natáčením,“ svěřila deníku Aha! operní diva. „Nechápala jsem proč, ale bylo mi řečeno, že to bylo kvůli tomu, že jsem byla několik dní předtím ve Všechnopárty, kterou moderuje Karel Šíp,“ řekla Pecková s tím, že se jí toto chování ze strany produkce show Jana Krause dotklo.

„Zaskočilo mne to, protože si nemyslím, že bych si takové zacházení zasloužila! Ve své mezinárodní kariéře jsem tento národ ve světě vždy reprezentovala hrdě, se ctí a s radostí v tom pokračuji. K vystoupení u pana Krause nemám více co říct,“ dodala paní Dagmar, která si v už tak nabitém diáři a hlavně během příprav na velkou kabaretní revue 23. dubna v Lucerně vymezila na natáčení drahocenný čas.

Přitom ještě v pondělí byla Dagmar Pecková uvedena jako host v tiskové zprávě k primácké show. „Hosty do pořadu Show Jana Krause zve produkce pořadu, nikoliv televize. Stejně tak rozhodnutí o změně hosta je v kompetenci produkce,“ řekla Aha! mluvčí televize Prima Jana Mrákotová. O tom, že bude v show změna, informovala televize přitom až ve středu, kdy se pořad vysílá.

Fotogalerie
16 fotografií