Spousta žen, mnohdy i mužů si už dnes nedokážou představit Vánoce bez pořádné romantiky Láska nebeská. Všichni chtějí vidět tančícího Hugha Granta, nešťastně zamilovaného Andrewa Lincolna, který bezhlavě miluje manželku svého nejlepšího přítele Keiru Knightley, nebo prožít první lásku s roztomilých klučíkem. Teď se fanoušci dočkají filmového pokračování.

Bohužel půjde jen o desetiminutový snímek na podporu nadace Comic Relief, která pomáhá s akcí, kdy se nosí červené bambule na nose. „Nikdy jsem nechtěl napsat pokračování Lásky nebeské, ale myslel jsem, že by bylo zábavné natočit deset minut, abychom zjistili, co se se všemi stalo. Kdo zestárl nejlépe? Myslím, že to je těžká otázka ... nebo je to samozřejmě Liam?“ vtipkoval Curtis.

Na krátký snímek po čtrnácti letech kývli téměř všichni protagonisté, kteří si v celovečerním filmu zahráli. Na plátně se tak znovu objeví Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Bill Nighy, ale i Rowan Atkinson nebo zamilovaný školák Sam v podání Thomase Sangstera.

Fotogalerie
25 fotografií