Léta zpívala s cimbálovkou i se skupinou Fleret a mnohé lidové písně (např. Beskyde, Beskyde či A já bych sa vdávala) budeme mít navždy spojené s jejím hlasem a nenapodobitelným projevem.

V posledních letech už ale „valašská cérka“, jak jí přezdívali, v podstatě nevystupovala. Přesto nikdy na své posluchače nenechala dopustit a s láskou vzpomínala na různé zážitky ze své dlouholeté kariéry. Na jednom pódiu se ostatně sešla i s mnohými národními umělci.

 „Pamatuju si, jak jsem jednou musela na vystoupení pořádně vyhubovat Karlu Gottovi,“ prozradila dokonce jednou Šuláková deníku Aha!. „Vešel mi totiž do šatny bez zaklepání! Byla jsem tam polonahá a on stál a koukal,“ doplnila Jarmila.

Jelikož se vždy řídila tím, že co na srdci, to na jazyku, spustila na Slavíka bandurskou a s křikem mu ukázala dveře. Ovšem později už z toho žádnou tragédii nedělala. Ještě nedávno totiž tuto historku vyprávěla a ze srdce se jí smála. Bohužel nedlouho poté, v sobotu 11. února, podlehla zápalu plic a navždy odešla z tohoto světa.

Fotogalerie
31 fotografií