„Země je pokryta okolo 70 % vodou. Naše tělo je přibližně ze 70 % také voda. Každý z nás má superschopnost, kdy může svými myšlenkami změnit strukturu vody. Když vysíláš lásku, měníš molekuly vody na krásné zářivé obrazce ve tvaru sněhových vloček. Když nenávidíš, vodní molekuly zčernají a jsou beztvaré,“ napsala si modelka Helena Houdová k fotografii, kdy se celá svlékla a koupala se pod vodopádem.

Earth is covered about 70% with water. Our bodies are about 70% water, too. We have this mind blowing mind superpower to change the molecular structure of water with our thoughts. When we send love (to someone or ourselves), the moleculs of water turn into beautiful snowflake-like structure. When we (self)hate, the moleculs become black and shapeless. So its simple. When you love, you become love, you can shine and heal. When you hate, your body become dark and is receptive to diseases. Your mind is the tool to your own superpower. You are powerful beyond measure my dear..❤ Zeme je pokryta z okolo 70% vodou. Nase telo je priblizne ze 70% take voda. Kazdy z nas ma superpower, kdy muze svymi myslenkami zmenit strukturu vody. Kdyz vysilas lasku, menis molekuly vody na krasne zarive obrazce ve tvaru snehovych vlocek. Kdyz nenavidis, vodni molekuly zcernaji a jsou beztvare. Kdyz (se) milujes, zaris, lecis, stavas se laskou.. Kdyz (se) nenavidis, jsi otevrena nemocem a cernote.. Tvoje mysl je nejdulezitejsi nastroj tve sily a pravdy, tebe. Jsi neskutecne silna, nezapomen... #Dr.Emoto #water #isLife #sacred #beautiful #love #loveyourself #laska #sebelaska #voda #posvatna #zivot #happiness #Creating #reality #Nature #magic #changeYourThoughts #Powerful #JsemSilna #priroda #mind #silaMyslenky #superpower #gratitude #vdecnost #spiritwoman #jungle #InTheGreenLifeBathroom #VGreenlifoveKoupelne

Fotka zveřejněná uživatelem Helena Houdova (@helenahoudova),Úno 6, 2017 v 10:46 PST

„Když (se) miluješ, záříš, léčíš, stáváš se láskou. Když (se) nenávidíš, jsi otevřená nemocem a černotě. Tvoje mysl je nejdůležitější nástroj tvé síly a pravdy, tebe. Jsi neskutečně silná, nezapomeň..,“ vzkázala svým fanouškům.

Helena Houdová se už nějakou dobu snaží žít v souladu s přírodou. Na Bali už se dokonce jednou nahá objevila. A to když meditovala v řece, kde seděla v tureckém sedu.

V tomto „přírodním“ duchu modelka vychovává i své tři děti Dariena, Daveeda a Deiu, které nechodí do školy. A jak sama modelka na svém Instagramu ukazuje – děti učí hlavně příroda.

Tomu však nemůžou přijít na chuť ostatní matky, které daly Houdové „sežrat“ její účinkování v Show Jana Krause, kam přivedla i svého syna Dariena, který se podle nich nechoval slušně a modelka ho neuměla usměrnit.

 

Fotogalerie
19 fotografií