Agáta Prachařová si momentálně prožívá dost perné chvilky. Je těhotná a z každé strany se na ni valí nepříjemné informace, které se dostávají na povrch. Agáta se musela tvrdě postavit informacím o románku s fotografem Matějem Dereckem Hardem.

Fotograf sám Blesku prozradil, že ze začátku byl vztah mezi ním a vdanou Agátou čistě platonický. Pak ale spolu tenhle pár odjel do slunné Itálie, kde se vše vydalo poněkud vřelejším směrem, a modelka měla následně slibovat fotografovi i společnou budoucnost. Podle Derecka mu dokonce slíbila, že Prachaře opustí, a argumentovala i tím, že sňatek s Jakubem byl velkou chybou. Jenže po romanci v Itálii se vše znovu zamotalo, když se o Dereckovi dozvěděl Jakub.

Uz skoro 100 tis ....ted 99,9 #fuckyou #love #life #

Fotka zveřejněná uživatelem Agata Hanychova (@agatahanychova),Úno 5, 2017 v 2:01 PST

Po všech těchto informacích, se kterými se musela Agáta popasovat a kvůli kterým podle její maminky Veroniky Žilkové týden v kuse plakala, se zřejmě konečně vzpamatovala a poslala svým fanouškům jasný vzkaz. Kvůli moderování si oblékla svatební šaty, ukázala prostředníček a vzkázala „Fuck you“. Evidentně už je prostořeká modelka zase na koni.

Fotogalerie
20 fotografií