Bude svatba! Herečka Jaroslava Stránská ale už neoblékne bílé šaty jako ve filmu Discopříběh, kde si zahrála s Rudolfem Hrušínským nejmladším. „Soukromý život je úžasný. Budu se brzy vdávat, už máme prstýnky,“ řekla Aha! herečka. „Zasnoubená jsem už asi devatenáct let,“ prozradila Stránská s tím, že se nebude vdávat v bílých šatech. „Pro nás pro oba to bude už druhá svatba. Řekneme si ano a tím to pro nás skončí,“ uvedla.

Herečce se v životě stalo to nejhorší, co se může ženě stát. Takže už je na čase, aby se jí začalo dařit. „Bylo mi dvacet. Bylo to zrovna v období mezi Discopříběhy. Dnes už by jí bylo osmadvacet,“ svěřila se před časem Aha!. „Neměla žádné zdravotní problémy. O to horší bylo, když jsem ráno vstala a malá byla v postýlce mrtvá. Je to hrozný. Pořád na to myslím. S tím se nikdo nikdy nesmíří. Já už jsem navíc nemohla mít děti,“ zavzpomínala na nešťastné období, kdy také absolvovala sedmkrát umělé oplodnění, ale nikdy to nevyšlo.

Nyní je ale šťastná a kromě nastávajícího manžela má také nevlastní dceru, se kterou má výborný vztah. A jak se s partnerem vůbec potkala? „Partnera znám od šestnácti let. Seznámili jsme se u babičky v Kralupech. Už tenkrát se mnou chtěl chodit. Jenže já jsem měla jinou lásku, studovala jsem na konzervatoři v Praze. Pak jsme se několik let neviděli, on se oženil, já jsem se vdala, on se rozvedl, já se rozvedla... Šla jsem si koupit baterky, on vlastnil krám s elektronikou a najednou přeskočila jiskra,“ promluvila Stránská o životní lásce.

Fotogalerie
10 fotografií