Agáta už týden nedělá nic jiného, než pláče. A já mám strach hlavně o nenarozené vnouče! Když těhotná žena pláče, tak ovlivňuje vývoj plodu! Jenom proto, že se dělá dusno a chlapi se předhánějí, kdo víc miluje Agátu. Jsou zodpovědní za úmyslné poškození toho nenarozeného dítěte!“ je herečka vzteky bez sebe.

Naráží hlavně na kauzu, kterou rozpoutal Expres.cz. Podle tohoto portálu měla její dcera udržovat milostný mimomanželský poměr a slibovat milenci, že kvůli němu odejde od manžela.

Hon na těhotnou

Veronika má proto strach, aby její dcera dítě vůbec donosila. „Žádám všechny muže v okolí Agáty, aby si uvědomili, že se podílejí na honu na těhotnou holku. Je úplně jedno, co je pravda. Teď jde jen o miminko. Od chvíle zplození se zakládá nervová soustava a srdíčko a teď se může stát průšvih.  V přírodě je matka hájená. Nejde mi teď o Agátu, ta je mi teď jedno, stejně jako její manžel a ostatní frajeři. Mně jde hlavně o to nenarozené dítě, aby se mohlo ve zdraví narodit!“ burcuje Žilková.

Peklo kvůli lásce

Pár ješitných frajerů si to vyřizuje s Agátou a je jedno, jak se jmenujou, jestli je to údajný milenec, nebo manžel. Oba rozpoutali peklo kvůli lásce k Agátě, ale neuvědomují si, že to dítě není mimo ni, ale v ní,“ tvrdí herečka, která prosí o klid pro nastávající matku.

Fotogalerie
20 fotografií