Ten před kamerou Top Staru přiznal, že měl románek s vdanou modelkou. Podle zjištění Expres.cz to má být Agáta Prachařová. „Ze strany Derecka to byla láska. Hodně se zamiloval, myslel si, že je Agáta jiná. Viděl v ní hodnou holku, která má na veřejnosti jenom určitou pózu,“ citoval server přítele fotografa.

Video
Video se připravuje ...

Turci rozdělili vězněné Čechy. A spekulace o nevěře Agáty Lukáš Červený, redakce Blesk

S ním se spojil i Blesk, informace o vztahu s Prachařovou nám potvrdil, trval ale na tom, že nesmí být nijak citován. „Agáta celou dobu Matějovi tvrdila, že ho má ráda a že se kvůli němu rozvede s Jakubem,“ tvrdil Expresu fotografův důvěrník.

„Prý jim to spolu už dlouho neklape, hádají se a nemají stejný pohled na budoucnost...“ O tom, že modelka chodí s milencem na akce, si prý špitali i vrabci na střeše.

„Například 2. prosince spolu byli v pražském baru, kde potkali i Prachařovu sestru s kamarádkami. Agáta jí tak musela složitě vysvětlovat, že s nikým nic nemá. Tenkrát byl Jakub s Vojtou Dykem a Honzou Maxiánem mimo ČR,“ svěřil dál nejmenovaný zdroj, podle něhož měl být Dereck i v jejich novém domě v pražském Suchdole, do něhož se s Prachařem a synem Kryšpínem (5) nastěhovali teprve na podzim.

Jakub měl svého soka v lásce dokonce kontaktovat. „Bylo to jako na horské dráze. Někdy mu Jakub psal drsné zprávy plné nenávisti, podruhé s ním zase mluvil s nadsázkou. V jedné zprávě mělo dokonce zaznít: Zabiju tě!“ přinesl portál drsné informace. Agáta dala Blesku autentické, leč stručné vyjádření. „Je to blázen a lže!“ sdělila rozčileně.

Zálety na pokračování? Měla spát i s hokejisty!

Není to poprvé, kdy se mluví o tom, že Agáta svého muže podvádí. Prvně se zprávy o tom, že se spustila s milencem, roznesly ani ne dva roky po svatbě! V únoru 2015 si totiž vdaná paní Prachařová zaletěla do Ameriky na nákupy, ve skutečnosti měl ale cílem její cesty být dům hokejisty Jiřího Tlustého (28, tehdy Carolina).

„Měli se k sobě opravdu hodně,“ tvrdil zdroj, který měl být za mořem očitým svědkem jejich setkání. Informátor tvrdil, že Tlustý dokonce spoluhráčům v kabině ukazoval esemesky od Agáty.

Modelka vše popřela s tím, že hokejistu Tlustého ani nezná. Jakub Prachař se k celé situaci postavil několika slovy: „My nemáme krizi, ale Agáta mi lhala! Tvrdila mi, že byla v Americe za kamarádkou, lhala mi celou dobu,“ pravil tenkrát nakvašeně.

Přesto s ní zůstal. Teď vězí v choulostivější situaci. Vedle informací o nevěře s fotografem se Expres.cz vytasil ještě se spekulací, že v květnu 2016 dělal Agátě při pobytu na Madeiře společnost jiný hokejista, Jakub Valský (28) z Liberce!

A co Prachařovu situaci komplikuje nejvíc – na cestě je miminko, jež nejspíš zplodil na povánoční udobřovací dovolené v Karibiku.

Fotogalerie
49 fotografií