„Nic jsme spolu neřešili,“ odpověděla zpěvačka na dotaz Blesku, zda už mají podanou žádost o rozvod. „Pravdou je, že jsme v naprosté pohodě. A také že žádný rozvod ani nic jiného jsme vůbec neřešili a neřešíme,“ upřesnila.

Tato informace rozhodně nepotěší Markétu, která by už ráda před oltář. Dokonce už na ruce nosí zásnubní prsten od Geni! „Byl to ten nejkrásnější vánoční dárek. Byla jsem dojatá, i slzička ukápla,“ svěřila Jiránková Blesku poté, co kroužek dostala. Jenže není všechno zlato, co se třpytí…

Finková zásnubní gesto svého stále ještě manžela ale vidí jinak. „Richard může svou přítelkyni požádat nejen o ruku, ale klidně i o nohu!“ pronesla uštěpačným tónem.

„Nechci, aby to vypadalo, že se snad do Geni navážím. To v žádném případě. On byl vždy bezvadný a hodný chlap,“ začala oklikou. A pak dodala: „Znám svého manžela moc dobře a víte, on propaguje heslo: Slibem nezarmoutíš…“

Dala tím jasně najevo, že žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. A Jiránkové nezbude nic jiného, než alespoň prozatím polknout hořkou slinu a o svatbě s Genzerem zatím jen snít.

Hlavním důvodem, proč Finková s Genzerem s rozvodem nespěchají, je nejen dělení majetku po rozvodu, ale také dohoda v péči o děti a případné placení alimentů. Dcera a syn manželů po rozchodu dvojice zůstali s matkou v rodinné vile v pražských Kunraticích, z níž se nevěrník odstěhoval.

Fotogalerie
39 fotografií