Když Ornella svého manžela před Vánocemi odvezla na pohotovost, tak netušila, jak vážné to s ním je. Ale během několika hodin se jeho stav zhoršil a hrozila otrava celého těla.

„Opravdu jsem se bála, že mi Pepa umře. Byly to hrozné chvíle, když ho pořád vozili z pokoje na sál a nelepšilo se to. Chvílemi jsme si připadala jak Ivana Gottová. Ale musím poděkovat lékařům, že Pepovi zachránili život,“ svěřila se Blesk.cz Koktová. Podnikatel strávil v nemocnici tři týdny.

Teď už je doma a dokonce oslavili druhé výročí od svatby. „Šli jsme do divadla, kde jsme měli lóži pro sebe. Doufala jsem, že si to tam užijeme i jinak než jen díváním na hru. Ale Pepa nevydrží dlouho sedět, protože ho bolí třísla, a tak celou dobu stál za mnou. A navíc jsme byli dost na ráně, že by to asi nebylo slušné,“ směje se Ornella.

„Pepa už léky nebere, ale pořád se necítí úplně v pořádku. Třeba sex je ještě nemožný, ale jsou přece i jiné praktiky,“ dodala vnadná brunetka, která společně s kamarádkou vyrazila na křest kalendáře Miss Hasička.

Fotogalerie
40 fotografií