Alena Antalová je mámou na plný úvazek. Stará se o čtyři děti – Alenku (10), Elenku (9), Honzíka (7) a Marušku (3).

Vždy jsem chtěla velkou rodinu a klidně bych dětí měla šest. V tomhle počtu už se jedno nebo dvě navíc ztratí. Jediné, co mě na našich dětech vytáčí, jsou neustálé hádky mezi Alenkou a Elenkou, kolikrát si připadám jak ve slepičárně. Vyrostla jsem s dvěma bratry a nikdy jsme se nehádali, byli jsme parta. A tak když to s holkami přišlo, byla jsem spíš překvapená, protože jsem to neznala,“ svěřila se v Dobrém ránu na ČT 2.

Ale přesto své dvě dcery nechala obsadit do muzikálu Mary Poppins, kde hraje hlavní roli. „Děvčata se alternovala v jedné roli. Před Vánocemi to bylo dost hrozné, protože obě byly pořád nemocné a musela hrát ta, která byla méně. A navíc bylo hodně představení. Když se se mnou manžel nerozvedl, tak už se mnou vydrží všechno,“ směje se Alena.

Všechny čtyři děti mají minimálně tři koníčky. A by na žádný nezapomněly, tak jim maminka vytvořila podrobný rozpis a v televizním vysílání se jím pochlubila. „V podstatě je to pro mě rozpis, protože je rozvážím já. Manžel každý den do pěti pracuje a je dost unavený,“ dodala půvabná herečka. I když hraje v několika představeních, tak přiznává, že divadlo se stalo jejím koníčkem, kde odpočívá a nabírá energii.

Video
Video se připravuje ...

Matka kvočna Antalová: K dětem chůvy nepouštím, žárlím na ně! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
13 fotografií