Moderátor Počasí na TV Nova si prožil muka. Poté, co mu na loňské letní dovolené praskla ledvina a málem vykrvácel, ocitl se na nemocničním lůžku znova. A to hned několikrát! Na podzim mu u míchy praskla céva a vytékající krev na ni způsobila velký tlak.

Skrze míchu pak neprocházely nervové vzruchy a Jančařík od pasu dolů ochrnul. Navíc částečně znehybněl i jeho hrudník. Všechno zlé je, doufejme, konečně zažehnáno.

Z nemocnice doma

„Nemusím už ležet v nemocnici. Na pár dnů jsem se ocitl doma. Příští týden ale odjíždím do Kladrub, kde mě čekají rehabilitace,“ svěřil Jančařík Blesku po propuštění z nemocnice v Plzni na Lochotíně.

I když se stále necítí příliš dobře, optimismus neztrácí. Upíná se třeba k příběhu herce Pavla Nového, jehož v Kladrubech postavili na nohy po prodělané západonilské horečce. „Víte, je to těžké. Kladrubské rehabilitační centrum je ale prý výborné. Věřím, že mi pomohou! Bude to ale náročné...“ dodal moderátor.

Komplikace jeho zdravotního stavu zasáhly celou rodinu. Manželka Diana zahání chmury prací a svému muži se snaží být oporou. „Není to lehká situace pro celou rodinu, ale bojujeme,“ řekla Blesku.

Fotogalerie
20 fotografií