Muzikálový zpěvák Petr Kutheil (35) se nedávno dozvěděl hodně nepříjemnou zprávu, která mu pořádně zkomplikovala život. „Cítil jsem se hrozně unavený, pořád bych spal, hodně jsem zhubl. Až mi moje sestra, která je zdravotní sestřička, odebrala krev a výsledkem bylo, že jsem hodnotu cukru, která je normální do jednotky 5, měl pětatřicet,“ prozradil v rozhovoru pro Super.cz.

„Je to taková nemoc doby, bohužel jsem dostal cukrovku. Musím se trochu šetřit, ale spíš dodržovat režim. Beru to tak, že si tělo řeklo, přece jen jsem byl dost divoký. I když doktor mi řekl, že to nevzniká z nějakých mejdanů, že je to spíš otázkou dědičnosti. Ale je to nepříjemné v tom směru, že si člověk musí třikrát denně píchat inzulínové injekce,“ svěřil se.

Naštěstí ho uklidnilo alespoň to, že nemusí úplně vynechat pití alkoholu. „Samozřejmě jsem se doktora ptal, jak to vypadá s alkoholem, a říkal, že prý diabetikům tolik nevadí, když pijí vodku, protože v bílém pití není cukr, a já musím věci bez cukru. Bylo by mi to líto,“ přiznal zpěvák.

Fotogalerie
7 fotografií