Herečka Ljuba Krbová si kvůli své profesi zažila hodně nepříjemnou situaci, a to v době, kdy v jednom ze seriálů hrála zápornou postavu. „Pamatuji se, jak jsem si o pauze v divadle skočila do lahůdek naproti pro 10 deka salátu a dvě housky, tehdy se zdravá výživa moc neřešila, a slečna u pultu, která mě poznala, ohrnula ret a řekla: ‚Tak tuhle teda neobsloužím,‘“ řekla v rozhovoru pro iDnes Revue s tím, že na negativní reakce nebyla připravená. „Vyhrkly mi slzy a zůstala jsem bez oběda. A začala se učit nebrat reakce smrtelně vážně,“ svěřila se.

V současné době hraje v Ulici kladnou postavu, která je starostlivá a chápavá. Herečka, jejíž velkou zálibou je cestování, přiznala, že když chce někam odcestovat, musí to říct dostatečně s předstihem. To je případ i jejího velkého plánu, který chce se svým manželem Ondřejem Neffem uskutečnit.

„Když všechno dobře dopadne, pojedeme na jaře do Izraele. Ondřej už tam byl a pořád o té zemi básní,“ prozradila herečka. Ta už se na cestu začíná pomalu připravovat. „Jsem ve fázi itineráře, takže čtu průvodce, koukám na dokumenty a googlím. Skvělá jsou také soukromá videa na YouTube, nemusí být zábavná, ale přinášejí nezkreslené informace,“ dodala. Tak snad jí všechno vyjde podle plánu.

Fotogalerie
15 fotografií