Pohled na týraného pejska je ten nejsmutnější na světě. Milovnice psů Hana Reiders se rozhodla vlastními silami bojovat proti množírnám, které prodávají pejsky bez papírů.

"Včera jsme si přivezli domů další týranou hromádku neštěstí z množírny. Naše Rozinka čivavčí holčičku skvěle přijala a Dragoušek jim dělá bodyguarda. Zatím se hodně bojí, protože do teď jen trpěla, ale to skončilo, pomůžeme jí najít nového milujícího páníčka, který jí vše vynahradí," napsala na sociální síť blonďatá moderátorka.

"Chtěla bych vás tímto všechny poprosit, nekupujte si psy bez PP, protože tím podporujete přesně toto bezohledné týrání nevinných tvorů, kteří trpí kvůli vaší touze mít psa určitého plemene, ale bez průkazu původu. Možná si to neuvědomujete, ale stávají se z vás tím spolupachatelé, kteří jen zavírají oči před tím, co musela maminka jejich štěnátka vytrpět, aby vy jste si udělali radost psem bez PP," varuje lidi, kteří na mazlíčkovi chtějí ušetřit.


"Pokud vám nezáleží na původu pejska a nepotřebujete PP, tak jděte raděj do útulku, kde na vás čekají tisíce psů bez PP a hlavně bez domova. Já sama ani organizace, které týraným psům z množíren pomáhají, to změnit nemůžeme, ale společně, už zmůžeme mnohem víc! Uvědomte si, že kvůli vaší poptávce ty pejsci zažívají peklo na zemi a množírny se radují," dodala kráska, která už vypiplala několik pejsků. Momentálně se Hanka stará o malou čivavu.

Fotogalerie
12 fotografií