Tak jako mnoho současných zpěváků se Milan Drobný pokouší komunikovat se svými fanoušky po síti. K tomu využívá blog. Jak upozornil server Expres.cz, před Silvestrem se na něm objevila dlouhá zpráva, která popisovala neshody mezi ním a manželkou jeho kamaráda Karla Gotta, se kterým se zpěvák zná už 55 let.

Celý spor začal tím, že Milan Drobný pověděl novinářům, že se Gottův zdravotní stav, při boji s rakovinou mízních uzlin, zlepšuje. Tím pobouřil Mistrovu manželku Ivanu. „Za toto jsem byl paní Gottovou pokárán, že nemám právo informovat novináře o stavu jejího manžela, že od toho je ona,“ napsal a dodal nepříliš slušné označení. „Co si to ta opavská náplava vůbec dovolila?“

A jako vrchol všeho se v dlouhé zprávě pro fanoušky objevilo sprosté slovo. „Já Karla znám dobře a měl jsem jen obavy o něj a říci mu, aby nebyl v takovém vleku manželky. Protože on je hodný a lehce řiditelný – a to mi vadilo, že ona mu určuje, s kým se má a s kým nemá bavit (...). Ale použiju jedno staré přísloví, které řeknu slušně. „Jedna pinda proti vodě, utáhne i čtyři lodě.“ Konec spektáklu,“ zaznělo na stránkách jako třešnička na dortu.

Je však možné, že by se zpěvák Milan Drobný takto nelichotivě vyjadřoval o ženě Karla Gotta cíleně? Vždyť sám řekl, že se znají už 55 let. Když jsme se ho zeptali, vše nám vysvětlil. „Stránky mi spravuje na to najatý člověk. A taková vyjádření směrem k rodině Karla bych nikdy nezveřejnil,“ vysvětlil smutný Drobný, kterého rozpad jeho přátelství s Gottem dodnes velmi mrzí.

Fotogalerie
13 fotografií