Paroubková si užívala sníh a sluníčko předminulý víkend v Rakousku. Najednou ale ztratila kontrolu nad lyžemi. „Stalo se mi to na svahu. Přecenila jsem se, byla jsem unavená,“ přiznala Blesk.cz poté, co ji naši fotografové dnes zachytili, jak o berlích vyzvedává v pražských Střešovicích ze školy dceru Margaritu (7). „Vezla mě horská služba,“ dodala.

Hrozí i operace

Následky prý navzdory berlím nejsou tak strašné, jak by mohla napovídat diagnóza. „Mám přetržený křížový vaz a uražený meniskus. Do pátku budu mít berle, pak rehabilitace,“ tvrdí. Křížový vaz v koleni se může dát do pořádku sám, má-li zraněný dobrou kondici. Problémy s meniskem pak řeší poměrně nenáročná a rychlá operace, jen návrat do původní kondice jde velmi zvolna.

Video
Video se připravuje ...

Petra Paroubková exkluzivně: Kvůli mrtvici jsem přišla o druhé dítě! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Starala se o muže

Štíhlá blondýna přitom má dlouhotrvající zdravotní potíže, které začaly před 2 lety zákeřnou mozkovou příhodou. Doteď má prý občasné výpadky paměti a musí si vše poznamenávat. Zato bývalý premiér je díky ní fit. Zdravě mu vařila a dohlížela, aby cvičil, až zhubl 14 kilo. Teď se bude muset zase zaměřit sama na sebe… 

 

Fotogalerie
15 fotografií