Když loni na začátku listopadu moderátorka odešla i se synem Andrém (2) načas k rodičům do Nupak za Prahou, netušila, že je to možná navždy.

„Nejvíc Míšu trápí, že nechápe Lukášovo chování. Kvůli synovi si často volají a občas zabrousí i na tohle téma. Lukáš se dost vykrucuje jí něco vysvětlovat. Ale když se ho zeptala, proč je s milenkou, řekl jí, že nechce být sám,“ prozradila exkluzivně Blesku Míšina důvěrnice, která doufá, že tenista brzo dostane rozum a ukončí románek s fitness trenérkou Anetou Znamenáčkovou.

Po provalení nevěry svého manžela se Ochotská uchýlila ke své kamarádce na Moravu, kde v pátek i oslavila druhé narozeniny syna. Tatínek Lukáš však chyběl. V Plzni hrál na halovém mistrovství mužů ČR v Plzni, kde v sobotu zvítězil. Malý André tak sfoukl svíčky na dortu jen se svou maminkou.

„Míša má v plánu se vrátit do Prahy, pak prý dodatečně oslaví narozeniny syna i s Lukášem,“ dodává kamarádka Ochotské. A návrat to bude těžký. Vzhledem k tomu, že i sokyně moderátorky bydlí v Nupakách, jen pár metrů od jejího domu, je velmi nepravděpodobné, že by se nepotkaly.

VŠE O KRIZI OCHOTSKÉ A ROSOLA ZDE>>

Fotogalerie
52 fotografií