Souhlasila, že si dají pauzu, netušila však, že je to definitivní rozchod! Když přišel Lukáš za Míšou, že se potřebuje soustředit na své výkony v tenise, které loni notně povadly, rozhodla se dát mu prostor. Už zkraje listopadu tedy odjela i s malým synem Andrém (2) k rodičům do Nupak, jen dva kilometry od tenistovy vily v pražské Uhříněvsi, kterou dosud sdíleli společně.

„Už tehdy byla Míša překvapená, když se jí Lukáš čtrnáct dnů vůbec neozval. Ale brala to tak, že prostě potřebuje na nějaký čas prostor, vše se zase srovná, trochu se pročistí vzduch a budou zase milující rodina,“ prozradila exkluzivně Blesku kamarádka Ochotské.

Hlavní šok pro moderátorku ale teprve přišel, a to v prosinci, kdy Blesk zastihl Rosola s pohlednou brunetkou. „Jednoho dne Míša otevřela noviny a viděla, že chodí po Praze s její bývalou trenérkou Anetou Znamenáčkovou, se kterou cvičila v těhotenství. Ani netušila, že se znají!“ pronesla kamarádka.

Další rána následovala, když z Blesku zjistila, že nová milenka jejího muže má dokonce i klíče od domu! Od domu, který i ona stále považovala a považuje za svůj domov! „Míša se neodstěhovala z domu v Uhříněvsi. Má tam veškeré svoje věci, synovy hračky. Dokonce v nočním stolku nechala svou košilku na spaní! A ta paní se jí tam teď roztahuje a spí v její posteli,“ soucítí kamarádka s Ochotskou, která se uchýlila na Moravu.

Takhle zatloukal

Zatloukat, zatloukat, zatloukat! Tenista se zřejmě řídí radou zesnulého sexuologa Miroslava Plzáka (†85). „Všechno je v pohodě, v klidu. Ona se stará o malýho a já o to, abych teď udělal dobrou přípravu,“ tvrdil Blesku v prosinci, když vyšla najevo jeho nevěra.

Na otázku, proč tedy Míša nebydlí doma, tehdy odpověděl: „Je u její mámy, která jí se vším pomáhá. Vaří, starají se o Andrého, protože já to teď fakt nestíhám. Ona potřebuje mamky pomoc, když já tam bohužel nejsem…“

Vzkaz tenistovi: Prober se a vrať se k rodině!

Kamarádka Ochotské také tvrdí, že Míša nad Lukášem stále nezlomila hůl. „Nejprve jsme si všichni mysleli, že si potřebuje nějak kompenzovat neúspěchy v tenisu. Mám pro něj vzkaz: Lukáši, prober se a mysli na syna! Oba jste přece na svatbě věřili, že je to na celý život. Vrať se, kam patříš – k rodině!“ dodala kamarádka slavného páru a Míšina důvěrnice.

VŠE O MICHAELE OCHOTSKÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE >>

Fotogalerie
35 fotografií