Ředitelka Eva Čerešňáková zároveň zveřejnila jména známých modelek, které dívkám budou pomáhat při přípravách na finále. „Máme radost, že jsme se domluvili i s topmodelkou Simonou Krainovou, která patří mezi osobnosti, jež mohou dívky nesmírně inspirovat. Nechá je nahlédnout do světa modelingu, módy a poodhalí, jak vzniká vlastní módní kolekce,“ uvedla Čerešňáková na tiskové konferenci.

Ke spolupráci přizvala také své kolegyně, Anetu Vignerovou, Elišku Bučkovou, Terezu Fajksovou a Nikol Švantnerovou, které předají finalistkám své zkušenosti ze soutěže Miss.

Další novinkou, kterou Čerešňáková s partnerem Martinem Ditmarem uvedli, je nový název soutěže. „Název bude Hledá se Česká Miss,“ sdělil Ditmar.

Nejvíce ale všechny zajímalo, zda finále České Miss odvysílá některá z televizních stanic. V předchozích ročnících měla soutěž smlouvu s FTV Prima, s tou ale koncem srpna ukončili spolupráci.

A vypadá to, že televize je vzala na milost a i tento ročník nakonec živě odvysílá. „Jsme potěšeni, že nový koncept soutěže Česká Miss 2017 vedení FTV Prima zaujal, a finalizujeme rozsah a detaily spolupráce,“ dodal Ditmar o finálovém večeru, který proběhne v červnu.

Fotogalerie
13 fotografií