Zpěvačka Hana Zagorová musela v prosinci kvůli nemoci zrušit tři vánoční koncerty. „My jsme chytli od nějakého diváka i s Petrem Rezkem stejnou virózu a oba jsme nakazili své partnery, svěřila se pro Blesk.cz.

Během Vánoc už jí bylo lépe, a tak nepřišla o krásně strávené svátky. „Já jsem je prožila docela hezky, protože to už mi bylo dobře. Jeli jsme do Košic, tam bylo překrásně, protože bylo plno sněhu a bylo to hrozně romantický,“ prozradila.

Video
Video se připravuje ...

Zagorová Vánoční koncert v únoru Jana Tvrzová, Jan Jedlička

Zagorová přiznala, že i když se cítí docela dobře, pořád není úplně zdravá. „Ještě pořád kašlu, tak doufám, že mě to ještě za ten týden opustí,“ přeje si zpěvačka, která už se připravuje na náhradní termíny vánočních koncertů. „Trochu mě děsí všechny chřipkové epidemie, ale doufám, že už se podruhé nedá nic takového chytit,“ vyjádřila své obavy Zagorová. Z negativních reakcí fanoušků ohledně zrušených prosincových koncertů strach nemá. „Onemocnět může kdokoliv z nich. Tady to proběhlo naprosto hladce, protože nemoci přeci neporučíte,“ dodala zpěvačka, která se už na své náhradní termíny moc těší.

Fotogalerie
39 fotografií