„Bude to zase něco nového, další výzva, adrenalin, který mě žene kupředu,“ slibuje si od závodu Vágner, ale zároveň přiznává, že má k úspěšnému dokončení závodu ještě jeden osobní důvod. „Nedávno mi ve svých třiceti letech umřela kamarádka Katka. Byla to letuška, hrávali jsme spolu a s klukama kolem Nightworku beachvolejbal. Prostě stará parta. Rád na ni vzpomínám, tak bych chtěl tu medaili věnovat právě jí,“ říká moderátor.

Souboj o překonání sama sebe se odehraje v kopcovitém lesním terénu Dolní Moravy už za deset dnů. Vágnera během Spartan Winter Edition čeká náročná trasa s minimální délkou pět kilometrů a to není zdaleka všechno. Záludné je i množství obtížných překážek, které zdolávání náročné trasy rozhodně neulehčí. Protentokrát jich je připraveno 20–25 v členitém terénu kopců, lesů a sjezdovek. Zcela jistě se dostane na šplh po laně, přesouvání těžké nákladní pneumatiky, nošení pytlů s pískem nebo ručkování po zmrzlé konstrukci.

„Přípravě zatím moc času nevěnuji, protože hojně moderuji společenské akce, hraji v Divadle Radka Brzobohatého a vysílám Top Star,“ přiznává Vágner. S nedostatkem přípravy to nebude tak horké. Na sociálních sítích, kde je herec poměrně aktivní, mohou jeho fanoušci vidět množství videí z posilovny. A že si dává zabrat. 

Fotogalerie
6 fotografií