„Děkujeme všem, kdo si lístky koupili s takovým předstihem. Budeme se snažit, abychom předvedli koncert, na který fanoušci nezapomenou. A my také ne. Bude to náš společný splněný sen,“ uvedl Krajčo.

Koncertem na Strahově se naplní slib jednou si zahrát na fotbalovém stadionu, který zpěvák dal ostatním členům kapely krátce po jejím vzniku. Veřejně jej pronesl v roce 2001 při natáčení prvního dílu hudebního televizního pořadu Ladí neladí.

„Tento formát koncertu je jedním z mála, který si Kryštof ve své vlastní režii ještě nevyzkoušel. Začínal v klubech a kulturácích, vyzkoušel si hraní v divadlech, aulách univerzit i v kinech. Od alba Rubikon vždy s vydáním každého nového řadového alba míří i do vyprodaných hal napříč celou zemí, naposledy s deskou Srdcebeat,“ uved Lippert.

Muzikanti už podle něj přemýšlejí nad playlistem a mají docela problém vybrat, co budou hrát. „Máme i první návrhy scény, o níž stále diskutujeme. Takže byť do září nebudeme prakticky nikde vystupovat, práce kvůli Strahovu bude dost,“ řekl Lippert.

Režisérkou koncertu bude, stejně jako v případě Srdcebeat Tour, partnerka Richarda Krajča, filmařka Karin Babinská. K výročnímu koncertu vyjde i druhé výběrové album kapely nazvané příznačně 25.