V několika odstavcích Kopřivová nejprve popsala vánoční shon, kdy měla kvůli zakázce v Praze po návratu na Floridu na přípravu Vánoc jen čtyři dny. „Stres a nestíhačky, příští rok už to nechci zažít,“ píše.

Kopřivové status na Instagramu
Autor: Instagram

Na Štědrý den prý s Jágrem koukali na pohádky a jedli a jedli. „Bylo mi špatně, bolelo mě břicho, ale bylo mi to jedno,“ vypočítává modelka, co všechno snědla – řízky, salát, ve kterém bylo hodně majonézy, chlebíčky, vánočku, sladkosti a mnoho dalšího. „23. prosince jsem vážila 52 kg, no a 27. prosince 54,5 kg. Svaly to určitě nebyly,“ přiznává.

Špatné svědomí ji pak dohnalo ke sportu. Jenže... „Po dvou minutách běhu jsem myslela, že se pozvracím,“ říká a peskuje se za to, jak rychle její tělo ochabuje. Litanii pak Veronika zakončila apelem, aby lidé při odpalování petard mysleli na zvířátka a povzdychnutím, že na Silvestra je sama. Den trávila na pláži a koukáním na hokej v televizi. „Letos spolu s Jardou Silvestra trávit nebudeme, klucí jsou v Dallasu, snad přivezou výhru,“ dodává s tím, že únavou už mele z posledního.

Fotogalerie
49 fotografií