„Mohla jsem dopadnout i hůř,“ přiznala herečka, když se zpětně zamyslela, co všechno předcházelo rozvodovému peklu s movitým manželem Slavomírem (67). Problémy se začaly stupňovat, když si Magál našel na katedře, kde přednášel, o 27 let mladší milenku Danu.

Když se jeho nevěra provalila, herečka na něj hned udeřila. „Řekl ano, je to tak. Je to velmi milé děvče, dokonce má podobný humor jako ty,“ popsala ve své 13. komnatě na ČT manželovu první zradu.

O nevěře se Magálová dozvěděla zhruba před pěti roky v době největšího pracovního nasazení. Všechny své emoce musela hluboko skrývat nejen před veřejností, ale i před vlastními dětmi Martinem a Danielou.

Psychické útrapy si ale vybraly svou daň: z představení v divadle ji museli odvézt kvůli ledvinovým kamenům rovnou do špitálu na JIP, kde ležela v bolestech a čekala na operaci. Do toho herečce přestal fungovat močový měchýř.

Zkolabovala kvůli otravě krve a upadla do kómatu. Lékaři jí tehdy dávali jen 20% naděje na přežití! Po třech dnech boje o život ji ale přivedli zpátky k životu...

Když došlo k rozvodu, manžel Magálové nechtěl dělit majetek soudně a trvalo další dva roky, než se »dohodli«. „Původně to byla jedna z alternativ vyrovnání v rámci rozvodového řízení, ale nakonec jsme zvolili jinou. Jak se říká, každý kůň je na prodej, pouze to je otázka ceny,“ prozradil poté Magál médiím s tím, že podrobnosti nebude ani jeden z exmanželů zveřejňovat.

Je však známo, že za 42 let manželství si oba v obci Černá voda kousek od Bratislavy vybudovali rodinný hotel, ranč s koňmi a golfovým hřištěm v hodnotě desítek milionů korun. Herečka odešla po rozvodu jen s odstupným, jež představovalo zlomek ztraceného majetku.

„Asi by mi to přišlo líto, kdybych tam zanechala lidi, po kterých by mi bylo smutno. Ale protože odtud odešli se mnou, pohled na ten hotel se mnou dnes nic nedělá,“ popsala v březnu pro Exkluziv.

Znovu se musela postavit na nohy a vybudovat nové zázemí. Pořídila si domek na okraji Bratislavy, kde žije se dvěma psy a takřka dospělou vnučkou, která se k ní nastěhovala...

Fotogalerie
21 fotografií