Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šťastné a veselé celebrity u stromečku: Grossová podruhé bez manžela, Rezková pila pivo

/
  • Natálie Grossová s maminkou Šárkou a sestrou Denisou
    27. prosince 2016 ● 09:34

    Šťastné a veselé na sto způsobů. Tak prožily Vánoce naše celebrity. Monika Absolonová se málem uvařila u trouby, Šárka Rezková zapíjela deprese pivem a v rodině zesnulého expremiéra Stanislava Grosse se vzpomínalo u hrobu. Každý si je užil, ale hlavně se nezapomněl pochlubit na sociální síti.

  • 1.

    Helena Vondráčková: Raubíř Denis potěšil »babičku«

    Jak už je u Grossových zvykem, každý rok posílají přátelům vánoční přání, na kterém je celá jejich rodina. Už podruhé na fotce chybí Stanislav Gross (†45), který podlehl nemoci ALS. I tak si ho ale Šárka (47) s dcerami Natálkou (14) a Denisou (18) na Štědrý večer připomněly. „Byly jsme za Standou na hrobě,“ přiznala Blesku Grossová.

    „Tatínkovi zapalujeme každý den svíčku u jeho fotečky, takže si na něj určitě vzpomeneme i u štědrovečerní večeře,“ nechala se ještě před Vánoci slyšet dcera Natálka, která získala hlavní roli v připravovaném muzikálu Ples upírů.

    „Ano, budou samozřejmě smutnější. Ale snažím se, aby holky byly v pohodě. Vědí, že je tatínkovi teď mnohem lépe,“ řekla už loni Blesku vdova Šárka.

    VŠE O MUZIKÁLU PLES UPÍRŮ ČTĚTE ZDE>>

    Šárka Grossová s dcerami Denisou a Natálkou na Vánoce
    Autor: Foto: Facebook, Instagram

  • 2.

    Šárka Grossová: Druhé Vánoce bez manžela

    Vážnými depresemi trpí dlouhodobě Šárka Rezková (47), vdova po muzikantu Jiřím Brabcovi (†63). Největší strach měla, že by ji mohly zasáhnout i o vánočních svátcích.

    „Vánoce jsem prožila s přítelem Mirkem a se svými syny v Holandsku, kde teď žijeme. A Štědrý den jsem pojala po svém. Pila jsem pivo! Začala jsem dělat, co se mi chce – a je mi příjemně. Já si těmi depresemi nenechám zkazit Vánoce,“ popsala zpěvačka.

    Šárka Rezková slavila Vánoce pivem.
    Autor: Foto: Facebook, Instagram

  • 3.

    Šárka Rezková: Pivem proti depresi!

    Bez pečení vánoček by pro zpěvačku Moniku Absolonovou (40) Vánoce vůbec nezačaly. Měla hodně napilno. Letos jich stihla upéct osmnáct.

    „My jsme si to letos užili všichni, a moc!!! Věřím, že vy všichni taky! Tak ještě jednou krásné svátky. Teď si dám malinkou pauzu, tak si ode mě trošku odpočinete,“ okomentovala Absolonová štědrovečerní večeři, u které se sešla s maminkou Blankou a jejím manželem, bratrem Markem a rodinnými přáteli. Monika se spolu s přítelem Tomášem (36) nemohla dočkat reakce syna Tadeáše (1) na stromeček a dárky.

    Monika Absolonová u štědrovečerní tabule
    Autor: Foto: Facebook, Instagram

  • 4.

    Monika Absolonová: Synovi zářily oči!

    „Bože, bílé Vánoce. Díky, díky, díky! Vymódili jsme se do barev, aby nás Ježíšek neminul,“ neskrývala radost ze sněhové nadílky zpěvačka Ilona Csáková (46), pro kterou to byl ten nejkrásnější dárek, kterého se mohla na Štědrý den dočkat. Radovali se také její synové Daniel (7) a Dominik (4).

    „Postili jste se, abyste uviděli zlaté prasátko? My ano, a tak je vám, kteří jste to nedodrželi, mohu ukázat. A navíc nám přineslo čtyřlístky pro štěstí,“ žertovala u fotky, kterou sdílela na sociální síti. Nejspíše tím i prozradila tajemství své fantastické postavy.

    Ilona Csáková se syny
    Autor: Foto: Facebook, Instagram

    Fotogalerie
    38 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy