Sexy Vica Kerekes, která se proslavila jako svůdná herečka, přiznala, že jí čeští muži přijdou trochu stydliví a uzavření. „Měli by ženě dávat víc najevo třeba, že jí to sluší. Zkrátka víc otevřít své nitro a ukázat, co tam je,“ svěřila se pro Revue iDnes. Na druhou stranu přiznala, že když se o to přeci jen někteří pokusí, zkrachují na tom, že jejich drahé polovičky to patřičně neocení. „Mnohokrát se ale stane, že když muži něco takového udělají, ženy jsou z toho pak v šoku. Vlastně taky nereagují úplně dobře, protože se třeba zeptají, jestli je vůbec dotyčný v pořádku. V podstatě ho tím shodí. Souvisí to jedno s druhým,“ říká.

Sama herečka se nebrání divočejším typům. „Ono je dobře, že muži někdy zlobí. My ženy zase občas potřebujeme mít pocit, že plníme určitou úlohu a často se nám líbí jakoby zachránit nebo polepšit toho, kdo je takový, řekněme, čertovský. Líbí se nám myslet si, že s námi je ten dotyčný lepší. Máme tuhle touhu trochu v sobě,“ prozradila.

Herečku naposledy okouzlil čert Uriáš v nové vánoční pohádce Anděl Páně 2, kde Vica hraje mladou vdovu. Herečka miluje tento čas plný pohádek a už od malička dodržuje některé tradiční zvyky. „Klasicky jsme vždycky vystartovali ke stromečku, jakmile maminka zazvonila, ale než jsme se do dárků pustili, museli jsme něco zazpívat. Dodnes zpívám vždycky já, než začneme rozbalovat. Jinak například vánoční stromeček zdobím vždycky já. To je moje práce a nikdo mi do toho nemluví,“ dodala.

Fotogalerie
19 fotografií