Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Smutné Vánoce celebrit: Arabela má strach o syna, Neckář utíká do kostela

/
  • Občas i celebrity mají smutné Vánoce.
    24. prosince 2016 ● 15:00

    Vánoční svátky by si každý z nás přál strávit se svými nejbližšími v klidu a pohodě. Ne vždy se toto přání ale vyplní. Dokonce ani známé tváře nejsou výjimkou. Které z nich letos zasednou ke štědrovečerní tabuli se smutkem v duši?

  • 1.

    Jana Nagyová (51): Strach o syna

    Herečka, která se navždy proslavila rolí princezny Arabely ve stejnojmenném seriálu, zrovna pohádkové Vánoce mít nebude. Sice se může těšit, že ji na Štědrý den u ní doma v Düsseldorfu poprvé navštíví její malá vnučka, ovšem jiný člen rodiny zase bude chybět.

    „Syn pracuje ve filmové branži a nebude moct opustit Berlín, kde žije,“ vysvětluje Nagyová a přiznává, že jí z toho vůbec není dobře. „Teď po té hrůze, co se v Berlíně stala, z toho mám velmi špatný pocit.“

    Aby zahnala chmurné myšlenky, dává Jana veškerou energii do vánoční výzdoby domu. „Stromek už je ozdobený, perníčky napečené, vnučka má vyzdobený pokojíček, tak musím ještě pro ni vymyslet speciální štědrovečerní menu. Je jí teprve šestnáct měsíců,“ svěřila se hrdá babička.

    586821:full:true:true

  • 2.

    Václav Neckář (73): Druhé Vánoce bez manželky

    I když zpěvák loni v prosinci ovdověl, rozhodně prý na Štědrý den nebude sám. Vzhledem k tomu, že jeho vila v pražském Braníku se rekonstruuje, navštíví společně se synem Vaškem (42) synovce zesnulé manželky Jaroslavy (†76).

    Později ho čeká také menší pěvecké vystoupení. Hodinu před půlnocí jeho hit Půlnoční z filmu Alois Nebel zazní na slavnostní mši v kostele Československé církve husitské v pražských Vršovicích, kam Václava pozval zdejší farář.

    Právě zde v loňském roce proběhlo poslední rozloučení s Neckářovou milovanou ženou, a tak na ni princ z Šíleně smutné princezny zajisté rád zavzpomíná.

    Václav Neckář
    Autor: Martin Hykl, archiv Blesku

  • 3.

    Míša Kuklová (48): Přijde o Románka

    Z televizních obrazovek se na nás bude usmívat coby princezna Jasněnka či Markýtka v pohádce Z pekla štěstí, ovšem ve skutečnosti bude mít Míša Kuklová na Štědrý den plné ruce práce s pečením cukroví a přípravou bramborového salátu.

    „Románek můj salát miluje,“ práskla herečka na svého syna Romana (8). Právě jeho přítomnost ale bude muset na Vánoce oželet. „S exmanželem se střídáme a letos je Románek s tátou,“ svěřila se Michaela.

    Jelikož žije s celou svou rozvětvenou rodinou ve vile v pražské Chuchli, kde se i narodila, rozhodně sama nezůstane. „Vychází mi vstříc, takže i letos budeme zdobit stromeček až na první svátek vánoční a v ten den bude i štědrovečerní večeře a dárky,“ popsala plány se svými blízkými.

    Michaela Kuklová se synem
    Autor: Figaro

  • 4.

    Miluše Bittnerová (38): Místo svátků na dovolenou

    Střídavá péče zřejmě neplatí jen pro děti, ale už i pro čtyřnohé mazlíčky. Tak to funguje alespoň v případě Miluše Bittnerové, která musí letos přetrpět vánoční svátky bez svého milovaného pejska Toníka. „Je mi to moc líto, ale při rozvodu jsme se rozhodli, že se o naše miminko budeme nadále dělit, takže se nedá nic dělat,“ smutní herečka.

    Se svým mazlíčkem už ale vše oslavila s předstihem. „Vánoce jsem mu už udělala, Toník dostal uzené ouško, a tak si pošmákne,“ svěřila se jedna z účastnic letošní řady StarDance, která hned po Štědrém dnu zvedá kotvy a odlétá do Dubaje.

    Miluše Bittnerová se svým psem Toníkem
    Autor: David Malík, Martin Hykl, archiv

  • 5.

    Hana Čížková (63): Dcera dala přednost práci

    Dubaj je cílová destinace i pro adoptovanou dceru herečky Hany Čížkové Janu. „Janička dostala nabídku snů. Bude mít v Dubaji pět koncertů,“ řekla nám představitelka Sáry Kohnové z filmové série Kameňák. „Neumím si představit svátky bez ní, ale zároveň chápu, že pro ni je ta nabídka nejlepší dárek.“ dodala Čížková.

     

    Herečka Hana Čížková s adoptovanou dcerou Janou.
    Autor: David Malík, Martin Hykl, archiv

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

kozinozka: Proč se zabývat "smutky". Ty patří k životu, a to cer popisují nejsou žádné velké smutky. Nevím co bylo v Betrlíně, jelikož každopu chvíli někde něco bouchne) nebo najede někam vůz. Bát se asi lze všude a vždy, když budeme chtít bát se.

(03. 12. 2017 12:26)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy