Představitelka Bílé královny v muzikálu Alenka v kraji zázraků září štěstím. Z Itálie přiletěl její nový přítel Vito. Dáda bude mít konečně krásné Vánoce. Štědrý den si rozpůlila. Odpoledne stráví s rodinou včetně malého vnoučka Rafaela.

Ale nejkrásnější večer roku už prožije s přítelem Vitem. Dárky má dávno koupené. „Felix dostane barevné ponožky. Celé roky nosil decentní jednobarevné, které se hodí k obleku. Poslední rok ale běhá v takových rozverných jako pro teenagery,“ svěřila se Patrasová.

Video
Video se připravuje ...

Výčitky milenců, hádka a útěk: Drsná scéna Patrasové a Slováčka před kamerou Blesku! Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

Pro přítele ovšem nakoupila pravý kaviár, který miluje. „Těším se na romantické procházky nočním městem plným světel. V posledních dvou měsících jsem hodně pracovala, jezdila za dětmi a hrála divadlo. Chci si odpočinout, užít pohodu svátků a příchodu nového roku,“ uzavřela Dáda. Je přesvědčená, že ji manžel na silvestra ani postrádat nebude, jeho oficiální milenka Lucie Gelemová (33) totiž slaví narozeniny.

A co děti?

Dcera Anička Slováčková (21) se večer bude dívat na pohádky ve svém novém bytě. Syn Felix (32) bude po rodinné oslavě s přítelkyní Míšou (35) a čtyřměsíčním synkem Rafaelem. Jeho prvorozený syn Felix III. (4) bude na Moravě u druhé babičky.

 

Fotogalerie
40 fotografií