Bára Divišová dostala od úřadů konečně verdikt ohledně vyšetřování domácího násilí. Bohužel se nic neprokázalo, reportérka je z toho nešťastná. Nepomohl ani svědek, protože nebyl přímo u toho, ani výpis SMS, které mi můj ex naposílal – těžko říct proč. V poradně, kam chodím na terapie, mě na to připravovali, že pokud jsem neměla incidenty natočené nebo u nich přímo někdo nebyl, spíš to nedopadne. Domácí násilí se prokazuje opravdu těžko,“ svěřila se deníku Aha!

V současné době už ví, co měla v minulosti udělat. „Měla jsem odejít po první facce, po svém pádu ze schodů zavolat policii a pořídit si víc důkazů,“ lituje teď.

Divišová se momentálně bojí reakce svého bývalého partnera. „Nechal se slyšet, že si počká na to, jak to dopadne, a pak na mě podá trestní oznámení za poškození dobrého jména. Aťsi. Oba víme, jak to bylo, a já si za tím navzdory rozhodnutí správního úřadu stojím. Že se to nepodařilo prokázat, neznamená, že se to nestalo,“ řekla. Na to, že se jí teď asi bude chtít mstít, ji prý upozorňovali i v poradně. „Tenhle typ lidí vás prý nenechá jen tak v klidu. To je ale jeho boj. Ten můj skončil tím, že jsem od něj dokázala odejít. A to je moje výhra. Díky tomu mám nový domov, fajn chlapa a za chvíli i konečně vlastní rodinu,“ svěřila své pocity.

Fotogalerie
14 fotografií