Zuzana Jandová strávila v blázinci měsíc. Po propuštění se na čas stáhla do ústraní. Proslýchalo se, že je stále pod práškami a je kvůli nim dost unavená. Ale v poslední době modelka stále častěji zveřejňuje své odhalené snímky. Zda jsou ze současnosti nebo z archivu, není známo, ale popisky odpovídají tomu, že v její hlavě stále kolují podivné myšlenky.

Pod polonahými fotkami se nacházejí tyto popisky: Pravda a lež jsou jako jednovaječná dvojčata. Často bývá problém rozeznat jedno od druhé. Přátelé nám ukazují, co můžeme udělat, nepřátelé nás učí, co musíme udělat. Goethe.

Tak snad to jsou jen chvilkové pochody a modelka je už v pořádku.

Zvláštní je i její vysvětlení, že za kolaps může borelióza. „Už několik týdnů mi bylo velmi nevolno, točila se mi hlava, ztrácela jsem orientaci a byla jsem opravdu velmi slabá. Den, kdy mi má kamarádka zavolala pomoc, jsem strávila prakticky non stop na toaletě a nebyla se schopná téměř zvednout,“ prozradila TopStar magazínu Jandová, která dva dny před hospitalizací byla na koncertě Tomáše Kluse a nic nenasvědčovalo tomu, že ztrácí orientaci.

Fotogalerie
20 fotografií