Pro některé je prostě Veronika Kopřivová jako z jiného světa. To není žádným tajemstvím. A její jméno se probírá nejenom v médiích, ale také na sociálních sítích.

To, že Kopřivová pohořela při charitativní dražbě její fotografie, která se vydražila s velkými obtížemi za pouhých třicet tisíc korun, se stalo tématem číslo jedna. Vyjádřila se k tomu i modelka Simona Krainová. Já ji taky neznám, nesoudím, je mi fuk, ale ta fotka je fakt peklo. Holt někdo nemá cit a vkus.. a ona soudnost. Jinak jim s Jardou přeji vše nej..,“ uvedla na Facebooku Simona Krainová.

Simona Krainová se navezla do Veroniky Kopřivové.
Autor: facebook

Veronika se hlavním tématem posledních dní stala také proto, že měla v Česku servis jako hollywoodská hvězda, který si převelice užívala. Charitě ale „vydělala“ pouhých třicet tisíc, ale do vlastní kapsy sbalila tisíců hned 150 a podobnou sumu stála pořadatele její pětidenní návštěva Česka. Let byznys třídou, hotel, vizážistka a ochranka zkrátka něco stojí... na hvězdné manýry mají však větší právo spíš hollywoodské hvězdy...

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová na charitativní akci Blesk - David Turek

Je však pravda, že Verunka má i své podpůrkyně, které za ní stojí, i když ji neznají. A právě proto, že osobně neví jaká je, nechtějí soudit. Každý si podle nich má žít tak, jak uzná za vhodné. A Veronika s Jardou jakbysmet.

Fotogalerie
34 fotografií