Na začátku 90. let to byla láska jako trám, ze které přišla na svět dcera Dominika (26). Ona, Bára Štěpánová, svůdná zrzka, on Luboš Rychvalský bohatý podnikatel. Vztah nakonec fungoval jen pár let. Formálně ale byli manželé 20 let ∼ do roku 2009. A rozvod vůbec neřešili!

„De facto už rozvedení jsme, ne však podle práva,“ říkal před lety Rychvalský, kterému jeho tehdejší žena dokonce vykala. „Líbí se mi věci, které nejsou k životu úplně potřeba, mám ráda vykání. Se svým bývalým manželem Lubošem si dodneška vykám. Jsou to pro mě atributy noblesy,“ svěřila se v jednom z rozhovorů s tím, že se jí líbí aristokratické tradice ze staré Anglie.

Když už se rozváděli, nic neřešili. „Na majetku jsme se dohodli, to vůbec neřešte,“ byl před lety úplně nad věcí Rychvalský. Tehdy vlastnil indickou restauraci v centru Prahy a také čajovnu na Starém Městě.

Potíže v byznysu ale na sebe nenechaly dlouho čekat. Rychvalský se začal potýkat s finančními problémy. Nejdřív zavřel čajovnu a v roce 2012 nadobro i svoji nóbl restauraci Dahab. Dluhy narůstaly a věřitelé mu šlapali na paty. Vše skončilo žalobami, soudními tahanicemi a následnými exekucemi. Podle centrální evidence exekucí proti Rychvalskému v tuto chvíli vedou devět exekucí v celkové výši 3 242 892 Kč.

Exekutor měl jasno. Po pěti letech tahanic s kdysi úspěšným podnikatelem poslal do dražby byt Štěpánové na Vinohradech. Vymáhaný dluh totiž zřejmě vznikl za trvání manželství a byl součástí společného jmění. Dražba proběhla tento čtvrtek odpoledne formou online aukce. Vyvolávací cena: 1 290 000 Kč. Konečná suma, za kterou byt vydražili: 3 130 000 Kč. Kdo je jeho novým majitelem, zatím není známo.

Babeta ze seriálu Ordinace v růžové zahradě se odmítá k čemukoliv vyjadřovat. „To je její věc, já o tom nic nevím. Budou Vánoce, heleďte, dejte nám pokoj,“ řekl Blesku současný manžel Štěpánové ∼ trumpetista Miroslav Barabáš (53).

Kdo je Luboš Rychvalský?

Po listopadu 1989 začal studovat teologii a manželství se Štěpánovou se stalo formalitou, i když trvalo ještě bezmála dvacet let. Přál si mít velkou rodinu a děti. Splnilo se mu pouze to, že má dceru Dominiku, kterou vychovával a dnes s ní vede firmu, která se věnuje hostinské činnosti a obchodu s arabskými potravinami.

Fotogalerie
22 fotografií