Rozestavěná chaloupka v severních Čechách, kterou se Karel Gott rozhodl prodat, mu vlastně nepatří. Stále je psaná na jeho tchyni. Deník Aha! zjistil, že ve společném územním souhlasu a souhlasu ohlášeného stavebního záměru stále figuruje jméno Blanky Krejčí.

Původně měla roubenka sloužit manželům Gottovým jako místo k odpočinku. S polohou na rozhraní Lužických hor a Národního parku České Švýcarsko by k tomu byla úplně ideální. Bohužel se ale informace o domečku v Doubici rychle roznesla a do vesničky teď proudí davy turistů. Některé cestovní kanceláře tam dokonce organizují celé zájezdy…

Za takových okolností ztratila nemovitost pro zpěvákovu rodinu význam. „Nemáme s manželkou a dětmi zájem na tom, aby každý náš krok na pozemku v Doubici byl pod drobnohledem. Roubenka pro nás ztratila původní smysl odpočinku, stalo se z ní místo jakési atrakce,“ napsal Slavík. „Proto jsme se rozhodli, i s ohledem na místní obyvatele a jejich klidné žití v obci, že pozemek s nedokončenou stavbou prodáme,“ dodal ve svém prohlášení.

Přestože roubenka ještě není zcela hotová, elektrikáři už dokončili rozvodnou síť a stavební práce rychle postupují. Dokončit ji už ale nejspíš bude muset někdo jiný…  „Roubenka je v prodeji. S ohledem na soukromí Karla Gotta a jeho rodiny nebudu poskytovat více informací,“ napsala Aha! mluvčí rodiny Aneta Stolzová (34).

Fotogalerie
15 fotografií