V sobotu odpoledne se do Kokty dala zimnice, která se střídala s horečkou. Byl celý zesláblý a špatně se mu chodilo. Z počátku mysleli, že je to viróza, ale během hodiny se mu tak přitížilo, že ho Ornella odvezla na pohotovost do nemocnice Na Bulovce.

„Pět hodin doktoři nevěděli, co mu je. Bylo to šílené. Quentin ho pořád hladil, jako by tušil, že je mu špatně. Pak přišli na to, že má v tříslu absces. Už ho dvakrát operovali, ale není to moc dobré. Pepa je oslabený,“ řekla Blesk.cz Ornella, která za svým manželem denně do nemocnice jezdí.

Jak k abscesu přišel, netuší ani lékaři. Každopádně ho dnes podruhé operovali a vypadá to, že se na Vánoce nedostane domů. „Je to hrozné. Cítím se tak sama. Někdy je Pepa statečnější než já, hodně jsem to obrečela,“ dodala zarmoucená Ornella.

Co je absces?

Absces je odborné označení pro dutinu v těle vyplněnou hnisem. Jedná se o nepříjemný důsledek hnisavých infekčních onemocnění. Může být bolestivý, konzervativními (t.j. nechirurgickými) prostředky je jen těžko léčitelný a infekce z něj se může rozšířit po těle za vzniku sepse.

Fotogalerie
19 fotografií