Hokejista Jaromír Jágr dřív pózování před fotografy neměl rád a rozhodně ho nevyhledával. Ale od té doby, co potkal svoji přítelkyni Veroniku Kopřivovou, se leccos změnilo. Stal se tváří společnosti Klenoty Aurum a zanedlouho po nafocení reklamní kampaně se s fotografováním dostal do styku znova...

Jaromír propůjčil svůj obličej k nafocení charitativního kalendáře Pomáháme sportem. Výtěžek pomůže díky České olympijské nadaci dětem, které kvůli nedostatku finančních prostředků nemohou sportovat. Společně s Jaromírem Jágrem se na stránkách kalendáře objeví dalších devatenáct sportovců, kteří se rozhodli pomoci. Focení probíhalo pod vedením českého fotografa Benedikta Renče. „S Jaromírem se pracovalo úžasně. Přišel včas, usmíval se, převlíkal se, česal se, pózoval, mračil se, zamával a šel... prostě profík,“ řekl Renč Blesku.cz.

A ani Verunka nezůstala pozadu. Před pár dny svého milovaného na chvíli opustila a přiletěla do České republiky kvůli pracovním povinnostem. Jednou z nich bylo focení prádla na charitativní dražbu.

Fotogalerie
24 fotografií