Jen chvíli se Martinka z Turca těšila ze své slávy. Stala se známou hlavně kvůli svému neatraktivnímu vzhledu a nevídanému nevkusu. Ve své době vymetala jeden večírek za druhým, jenže její „hvězda“ velmi rychle spadla dolů.

Žila v nuzných podmínkách, za což jí sociálka sebrala její tři děti, navíc přišla o střechu nad hlavou. S novomanželem Martinem se přestěhovala do maringotky uprostřed lesů.

„Ta chatrč asi před měsícem shořela. Martin tam už nebydlí, přestěhoval se k mámě,“ prozradil webu Pluska.sk místní obyvatel. Z maringotky zbyly už jen kusy ohořelého nábytku, skříňky a peřiny.

„Možná je to tak lepší. Martin sem někdy chodí s kamarádem, protože tu rozsypal její popel. Už jen na tom lépe. Někdy se napije, ale už ne tolik jako předtím. Pracuje se dřevem, i teď je v práci. Domů chodí kolem třetí, čtvrté. S její rodinou, tedy dětmi a mámou, není v kontaktu, vůbec sem nechodili, ani když Martina žila,“ svěřil vdovcův kamarád.

Bídná životní úroveň a láska k alkoholu se na ní těžce podepsali a Martinka skončila v kómatu, v němž byla deset dní. Ve svých čtyřiatřiceti letech bohužel zemřela.

Fotogalerie
18 fotografií