Na prvním místě favorit soutěže Zdeněk Piškula a Veronika Lálová! Stříbrnou příčku si odnáší Ondřej Bank a Eva Krejčířová.

Je to skvělý. Asi. Děkuji všem, opravdu všem, co jsou tady v tom ateliéru. Myslím opravdu všechny, štábu, porotě, Verunce, rodině. Jsem rád, že jsem si dokázal jednu věc, že když se chce, tak to jde,“ řekl čerstvý král tanečního parketu Zdeněk Piškula.

Zdeněk Piškula a Veronika Lálová
Autor: facebook.com

Na třetím místě se umístila dvojice Jana Plodková a Michal Padevět! „Chtěla bych všem poděkovat, že jsme finále mohli tančit,“ řekla Jana. 

Herečka jde do dnešního finále se zraněním.
Autor: archiv ČT

Pulp Fiction v podání Ondry a Evy roztančilo diváky! Bank přisvištěl na lyžích, ale rychle je odhodil a rozjel to jako John Travolta. A vyneslo jim to plný počet 40! Bohužel z třetího místa je to bodově nezvedlo.

Ondřej Bank a Eva Krejčířová
Autor: Reprofoto ČT

Ani jednou se na StarDance nepřišel podívat moderátor Leoš Mareš, který soutěžil loni. Když vypadl v osmém kole, jeho odchod připomínal slzavé údolí. Očekávalo se, že aspoň na finále přijde podpořit své kolegy a pozdravit bývalé soupeře. Ale místo toho šel s přítelkyní na bojové zápasy.

Mareš místo finále StarDance šel na zápasy MMA.
Autor: instagram.com

Freestyle Jany a Michala se nesl v duchu grotesky. Herečka jako Charlie Chaplin to zvládla a pobavila. Všem lehce zatrnulo, když Jana měla přeskočit židli, ale bravurně se jí vyhnula. Jedna zlomená ruka stačí...

Jana Plodková a Michal Padevět
Autor: Reprofoto ČT

Na dvě minuty se Zdeňkovi s Veronikou podařilo StarDance přenést do Rio de Janeira na karneval. Veronika svým vrtěním zadku slušně zrychlila tep všem mužům v sále, a dokonce i Chopčíkovy došla slova! A závěrečná Zdeňkova kapoira (bojové umění) mu přinesla dalších 100 tisíc followerů na Instagramu.

Zdeněk Piškula a Veronika Lálová
Autor: Reprofoto ČT

Fotogalerie: To NEJ z finále osmé řady StarDance
509 fotografií

Balík fusek s postavičkami ze seriálu Simpsonovi dostal Marek Eben od Terezy Kostkové. A hned si je nasadil na nohy!

Marek Eben dostal ponožky.
Autor: Reprofoto ČT

Ondřej s Evou a jejich Hra o trůny! Jeden z jejich nejlepších výkonů. V kožešině a s dredy vypadá Ondra tak divoce.

Ondřej Bank a Eva Krejčířová
Autor: Reprofoto ČT

A je to tady! Konečně přišla chvíle, na kterou všechny ženy a dívky čekaly. Piškula odhodil košili! Během scénického tance na píseň Romeo a Julie. Zdeňkovi romantické písničky sedí a chvílemi vypadal jak Leonardo DiCaprio ve snímku Romeo a Julie.

Zdeněk Piškula a Veronika Lálová
Autor: Reprofoto ČT

Na taneční parket se vrátili všichni odpadlíci. Miluška Bittnerová, Ladislav Vízek, Olga Šípková, Anna K., Emanuele Ridi, Roman Zach a Kristýna Leichtová. Se svými partnery zatančili kousek tance.

Ondřej po odtančení sotva popadal dech. Tango na ústřední píseň Pirátů z Karibiku mu dala zabrat. Porotě chybí dynamika a výraz. Ale u Ondřeje, který má stále výraz, jako kdyby si zahulil, je těžké vykouzlit něco jiného. 34 bodů. Zatím je Bank na třetím místě, ale rozhodující slovo mají diváci.

Ondřej Bank a Eva Krejčířová
Autor: Reprofoto ČT

Jana Plodková při tangu zapomněla na bolestivé zranění a s Michalem vystřihli nádherný tanec. Dokonce i Chlopčík se dojal... A první plný počet - 40!

Jana Plodková a Michal Padevět
Autor: Reprofoto ČT

Všechny tři páry si jako druhý tanec vybraly tango. Zdeněk soutěžení ve StarDance přirovnal k dětskému táboru a navrhl společný lyžák. Jestli k tomu patří i noční návštěvy na pokojích, tak se hlásím jako zdravotnice nebo kuchařka. Papíry a zkušenosti na to mám :-) 38 bodů.

Zdeněk Piškula a Veronika Lálová
Autor: Reprofoto ČT

Zatím nejvíc adrenalinový tanec - jive předvedla Eva Krejčířová s Ondřejem Bankem. Tolik roznožek a přeskoků jsme doposud neviděli! Je zřejmé, že Eva má prsa plasticky upravená, ale o to krásnější je na její dekolt a potetovaná záda pohled. Zatím nejnižší počet bodů - 30!

Ondřej Bank a Eva Krejčířová
Autor: Reprofoto ČT

Rockovou cha chu odtančila i se zlomenou rukou Jana Plodková bravurně. Ale bylo vidět, že díky zranění bylo v tanci míň a míň energie. Všechny tance totiž museli „ořezat“. „Tím, že se to stalo, tak ze mě vypadlo soutěžení a soupeření,“ tvrdí herečka, která si s Michalem Padevětem vysloužila 46 bodů.

Jana Plodková a Michal Padevět
Autor: Reprofoto ČT

Finále odstartoval Zdeněk Piškula s Veronikou Lálovou romantickou rumbou. Porota nešetří chválou. „Veronika si užívá tu přítomnost a něhu,“ ohodnotil tanec Radek Baláž. A kdo by si to v náručí Piškuly neužíval? Nebýt devítky Zdeňka Chlopčíka bylo by to za plný počet. Ale 39 také není špatné...

Zdeněk Piškula a Veronika Lálová
Autor: Reprofoto ČT

Tereza Kostková nezklamala a na psolední večer si vybrala hráškově zelené šaty s korzetovým vrškem, takže zrak Marka Ebena dost často sjede níž.

Finále StarDance
Autor: Reprofoto ČT

Finále zahájili vítězové z minulých kol společným tancem. Jan Onder s Kateřinou Baďurovou, Anna Polívková s Michalem Kurtišem a Marie Doležalová s Markem Zelinkou.

Finále StarDance
Autor: Reprotofot ČT

Smůla na paty se před finále StarDance přilepila Jané Plodkové. Včera během tréninku upadla na zem a poranila si ruku. Musela vyhledat lékařskou pomoc, aby jí zlomené zápěstí dali do sádry.

Přátelé, zdraví vás Pady a paní Pacička... původně jsme se chtěli rozloučit bez tance, což by nám bylo nesmírně líto, už jen kvůli tomu, že jste nás poslali až do finále... nakonec díky panu StarDance doktorovi ruka nebolí, a my tak můžeme být večer součástí! Nechceme soucit, nechceme solidaritu, chceme tančit s radostí. Děkujeme za pochopení a veškerou podporu!“ oznámila fanouškům na sociální síť Jana.

Zdeněk Piškula i Ondřej Bank jsou už také připraveni předvézt své nejlepší tance, které předvedli v minulých kolech.

Fotogalerie
124 fotografií