Fotka, kterou profil na Tinderu uvádí, je shodná s profilovým snímek, který má Felix Slováček na Facebooku. Aplikace je navíc se sociální sítí propojená a právě z ní získává informace o uživateli. Bez přístupového hesla k facebookovému profilu tedy seznamku nelze spustit.

Slováček má navíc shodně uvedeno – i v aplikaci, i na Facebooku – špatné datum narození. Ubírá si celých sedmnáct let. Muzikant však tvrdí, že o žádném profilu na seznamce neví. „Vůbec nevím, že něco takového mám,“ řekl Aha! Slováček. „Nevyznám se v telefonech, tak musím někoho zavolat, aby se mi na to kouknul,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Výčitky milenců, hádka a útěk: Drsná scéna Patrasové a Slováčka před kamerou Blesku! Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

Když Dáda, která nakonec skousla i nevěru s Gelemovou, zjistila, že se na Tinderu objevil Felixův profil, chytil ji amok. „Podám žádost o rozvod, tohle už přesáhlo všechny meze,“ řekla webu Expres.cz. Felix bude mít teď doma pořádně dusno a plno práce s vysvětlováním, jak se na Tinderu objevil.

Zvažuji opravdu nejdrastičtější kroky. Felixovo chování mě totiž poškozuje u mých diváků. Děti totiž mají rodiče a ty sledují média. Vůbec nechápu, proč mi dělá takovou ostudu,“ dodala pro Blesk.cz Patrasová. Rozvod by jí stejně nepomohl. Lidé je už mají natolik spojené, že jeho ostuda bude vždy padat i na její hlavu.

Fotogalerie
16 fotografií