Na téhle seznamce lidé zrovna lásku na celý život obvykle nehledají. Mobilní aplikace Tinder slouží většině uživatelů pro snadné nalezení nezávazného milostného potěšení. A dokonce dvojnásobně zadaný Slováček na ní nejspíš také žádný dlouhodobý vztah nehledá.

Fotka, kterou má ve svém profilu vystavenou, se shoduje s úvodní fotografií, kterou má na svém facebookovém profilu. Aplikace je navíc s Facebookem propojena a právě z této sociální sítě získává informace o „hledači štěstí“. Bez přístupového hesla k jeho profilu tedy seznamku nespustíte.

Slováček má navíc shodně uvedeno – i v aplikaci, i na Facebooku – mylné datum narození. A ubírá si téměř dvacet let! Třiasedmdesátiletý muzikant se vydává za šestapadesátiletého „mladíka“ s datem příchodu na svět 1. 1. 1960. Zřejmě by si přál zapůsobit zejména na o dekády mladší ročníky. 

„Vůbec nevím, že něco takového mám,“ reagoval na dotaz Aha! Slováček. „Nevyznám se v telefonech, tak musím někoho zavolat, aby se mi na to kouknul,“ dodal. Jestli mu seznamovací aplikaci nainstaloval nějaký kamarád ze srandy bez jeho vědomí, nebo se jen stydí přiznat, že si ze zvědavosti založil účet, ví jen Felix.

Fotogalerie
16 fotografií